boroadminvatv

ELIMINATORËT E EUROPIANIT 2016,SHQIPËRIA NË NJË GRUP TE VESHTIRE

ELIMINATORËT E EUROPIANIT 2016,SHQIPËRIA NË NJË GRUP TE VESHTIRE
Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Shqipëria ka rënë në një grup të vështirë në eliminatorët e Europianit 2016, pasi që do të takohet me dy pretendentët për ta fituar këtë grup, Portugalinë dhe Danimarka .

Por, ndeshje më interesante do të jetë ajo në mes të Shqipërisë dhe Serbisë, që është hera e parë që këto dy kombëtare takohen në një grup që prej shpalljes së pavarësisë së Kosovës dhe çlirimi i saj.

Përveç Portugalisë, Danimarkës në grup me Shqipërinë, që është grupi I, është edhe Armenia.

Grupi A

Holanda

Kazakistani

Islanda

Letonia

Turqia

Republika Çeke

Grupi B

Bosnja Hercegovina

Andorra

Qipro

Wales

Izreal

Belgjikë

Grupi C

Spanja

Luksemburgu

Maqedonia

Bjellorusia

Sllovakia

Ukraina

Grupi D

Gjermania

Gjilbartari

Gjeorgjia

Skocia

Polonia

Republika e Irlandës

Grupi E

Anglia

San Marino

Lituania

Estonia

Sllovenia

Zvicra

Grupi F

Greqia

Ishujt Faroe

Irlanda Veriore

Finlanda

Rumania

Hungaria

Grupi G

Rusia

Lihtenshtajni

Moldavia

Mali i Zi

Austria

Suedia

Grupi H

Italia

Malta

Azerbejxhani

Bullgaria

Norvegjia

Kroacia

Grupi I

Portugalia

Danimarka

Shqipëria

Serbia

Armenia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>